KonsumentKredit

By | mars 21, 2014

Banklån eller lån med låg ränta – KonsumentKredit

Den stora skillnaden mellan Konsumentlånet och de flesta andra banklån utan säkerhet är att du slipper amorteringen i upp till 15 år vid lån upp till 50.000 kr. Dessutom får du låg ränta.

Det gör att du kan få en av marknadens lägsta månadskostnad!

Vad kan jag låna till?
Det är valfritt. Du kan till exempel lösa andra och dyrare banklån, finansiera ett båt- eller bilköp, en husrenovering eller heminredning. KonsumentKredit frågar inte om ändamålet utan ger ändå låg ränta.

Hur mycket kan jag låna till låg ränta?
Hos KonsumentKredit kan du låna lägst 10 000 kr och högst 300 000 kr till låg ränta.

När får jag mina pengar?
Efter att KonsumentKredit fått ett undertecknat skuldebrev i retur från dig har du normalt pengarna inom tre bankdagar. En skillnad på banklån och lån från Konsumentkredit är att vi inte kräver att få träffa dig.

Vad innebär amorteringsfrihet?

KonsumentKredit erbjuder amorteringsfrihet i upp till 15 år. Under den amorteringsfria tiden betalar du endast låg ränta. På så sätt sänker du din totala månadskostnad, och ”skjuter upp” själva återbetalningen. På lån upp till 50 000 kr kan du välja amorteringsfrihet under hela lånetiden, i upp till 15 år. Därefter kommer du antingen erbjudas att förlänga lånet, eller att lösa det.

Vad innebär individuell räntesättning?

Konsumentkredit tillämpar individuell räntesättning. Det innebär att ränta, som är rörlig, bestäms utifrån dina förutsättningar. Baserat på Kreditbedömningen kan vi erbjuda den förmånligaste räntan för dig och därmed bevilja ett lån som är anpassad till din aktuella personliga situation.